REGISTREER GRATIS

Registratie van uw boot zorgt ervoor dat u in geval van diefstal alle gegevens bij de hand hebt. V-trace weet welke informatie nodig is om uw boot snel terug te vinden. Registratie is gratis en u kunt uw gegevens altijd wijzigen.
Uw e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam.

Naam boot
Type boot
E-mail adres

Ik ben al geregistreerd: inloggen Button_verder_roze.png

Houd mij op de hoogte

V-trace blijft innoveren voor een optimale veiligheid van uw boot. Volg de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, zodat u de voordelen van V-trace niet mist?

Boot gestolen


Wanneer u erachter komt dat uw boot is gestolen, is het van belang dat u zo spoedig mogelijk actie onderneemt. Hoe eerder u aangifte doet, hoe groter de kans is om uw boot terug te krijgen. Daarbij is het van belang politie van alle relevante informatie te voorzien. Een goede bootregistratie is daarom onmisbaar. V-trace weet welke gegevens er nodig zijn om uw boot terug te vinden. Registreer daarom vandaag, want na diefstal kunt u bijvoorbeeld het CIN-code waarschijnlijk niet meer achterhalen. Om nog maar te zwijgen over een goede (recente) foto van uw vaartuig. Na registratie heeft u een prima document om mee te brengen als u aangifte doet bij politie.

Icon_registratie_blauw.png  registreer nu gratis >
Is uw boot gestolen en bent u al geregistreerd? Klik dan op de buttons rechts.


Banner_bootgestolen.png
Sticker V-traceDe techniek van V-trace gaat echter nog veel verder. Lees onderstaand hoe u uw boot optimaal tegen diefstal kunt beveiligen, preventieve middelen die u kunt inzetten en de vele extra opties voor controle op afstand.

Icon_alarmering_blauw.pngDirecte Alarmering

V-trace heeft een uniek netwerk opgebouwd met o.a. havenmeesters, brug- en sluiswachters èn politie. Met één druk op de knop brengt u dit landelijke netwerk op de hoogte, zodat zij direct kunnen uitkijken naar uw gestolen vaartuig. Directe Alarmering in dus een ideale aanvulling op uw gratis bootregistratie.
Een abonnement op Directe Alarmering bedraagt slechts € 26,50 per jaar.
Button_leesmeer_wit.png


Icon_tracering_blauw.pngOpsporingsmiddelen

V-trace biedt diverse mogelijkheden om u te beschermen tegen diefstal èn om tijdig in te grijpen in het geval uw boot is gestolen.
Maar er is meer mogelijk. Met de GPRS-unit van V-trace heeft u altijd een actueel overzicht van o.a. de accuspanning, de bilgepomp en de locatie van uw schip.
Gewoon door in te loggen, waar u ook bent.

Button_leesmeer_wit.png