REGISTREER GRATIS

Registratie van uw boot zorgt ervoor dat u in geval van diefstal alle gegevens bij de hand hebt. V-trace weet welke informatie nodig is om uw boot snel terug te vinden. Registratie is gratis en u kunt uw gegevens altijd wijzigen.
Uw e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam.

Naam boot
Type boot
E-mail adres

Ik ben al geregistreerd: inloggen Button_verder_roze.png

Houd mij op de hoogte

V-trace blijft innoveren voor een optimale veiligheid van uw boot. Volg de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, zodat u de voordelen van V-trace niet mist?

Bootregistratie

''
Registratie van uw boot zorgt ervoor dat u in geval van diefstal een prima document heeft, waarmee u politie van alle relevante gegevens voorziet als u aangifte doet. V-trace weet welke informatie nodig is om uw boot snel terug te vinden. Registratie is gratis en u kunt uw gegevens altijd aanvullen en wijzigen.

Banner_registreer_roze.png
 

Alle relevante gegevens van uw boot, inclusief actuele foto, legt u gratis vast in ons streng beveiligd register. Mocht onverhoopt blijken dat uw vaartuig gestolen is, kunt u uw bootregistratie printen en meenemen als u aangifte doet bij politie. V-trace weet welke informatie nodig is om uw boot snel terug te vinden. Het registratieformulier is namelijk volledig in samenspraak met de politie samengesteld. Zij kunnen alleen adequaat handelen bij de opsporing en vordering van uw boot bij een zo volledig mogelijke registratie.

Registreer voordat het te laat is

In het registratieformulier worden zaken gevraagd als de CIN-code van uw boot. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het kenteken van uw auto, heeft u dergelijke gegevens vermoedelijk niet direct bij de hand. Daarom is het van groot belang de gegevens van uw boot direct vast te leggen. Wanneer uw boot gestolen wordt, is de kans namelijk groot dat u de CIN-code niet meer kunt achterhalen. Terwijl het met recht het belangrijkste onderdeel is in de identificatie van uw boot.


Icon_registratie_blauw.png
Wat is een CIN-code?  >>

Deze vorm van registreren is gratis. RegistreerIcon_alarmering_blauw.pngDirecte Alarmering

V-trace heeft een uniek netwerk opgebouwd met o.a. havenmeesters, brug- en sluiswachters èn politie. Met één druk op de knop brengt u dit landelijke netwerk op de hoogte, zodat zij direct kunnen uitkijken naar uw gestolen vaartuig. Directe Alarmering in dus een ideale aanvulling op uw gratis bootregistratie.
Een abonnement op Directe Alarmering bedraagt slechts € 26,50 per jaar.
Button_leesmeer_wit.png


Sticker_V-trace_zw_vrij.png
Doeltreffende sticker


In geval iemand uw boot aantreft en vermoedt dat er diefstal is gepleegd en/of vernieling is aangericht, kan deze persoon u via een QR-code op de speciale V-trace sticker een bericht sturen, zodat u polshoogte kunt nemen. Politie en havenmeesters gebruiken de sticker om de actuele status van uw boot te controleren.

U ontvangt gratis drie stickers bij een abonnement op Directe Alarmering.
Button_leesmeer_wit.png