REGISTREER GRATIS

Registratie van uw boot zorgt ervoor dat u in geval van diefstal alle gegevens bij de hand hebt. V-trace weet welke informatie nodig is om uw boot snel terug te vinden. Registratie is gratis en u kunt uw gegevens altijd wijzigen.
Uw e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam.

Naam boot
Type boot
E-mail adres

Ik ben al geregistreerd: inloggen Button_verder_roze.png

Houd mij op de hoogte

V-trace blijft innoveren voor een optimale veiligheid van uw boot. Volg de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, zodat u de voordelen van V-trace niet mist?

Preventie-, beveiligings- en opsporingsmogelijkheden


V-trace is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om diefstal van uw boot tegen te gaan. Tevens heeft V-trace een uniek netwerk opgebouwd met partijen die een belangrijk aandeel hebben in de opsporing van uw schip of boot. Hiervan profiteert u met een abonnement op Directe Alarmering. Nog een stap verder gaat de speciale V-trace GPRS-Unit, die u alarmeert wanneer er iets met uw boot aan de hand is. De optimale beveiliging van uw boot dus. Alle mogelijkheden en deelnamepakketten van V-trace vindt u hieronder.


Met Directe Alarmering houdt iedereen een oogje in het zeil


BrugwachterV-trace heeft een uniek netwerk opgebouwd met o.a. havenmeesters, brug- en sluiswachters èn politie. Met één druk op de knop brengt u dit landelijke netwerk op de hoogte, zodat zij direct kunnen uitkijken naar uw gestolen vaartuig. Directe Alarmering in dus een ideale aanvulling op uw gratis bootregistratie.

Button_leesmeer_wit.png


De V-trace GPRS-Unit voor optimale controle op afstand


Vtraceunit

De unit biedt alle gemakken, speciaal voor booteigenaren die zeer gesteld zijn op hun schip. Door in te loggen kunt u, waar dan ook, de actuele status van uw schip raadplegen. In een overzichtelijk, besloten deel van de website, genaamd Mijn V-trace, heeft u inzicht in o.a. de locatie van uw boot en de accuspanning. Tevens geeft de GPRS-Unit u middels sms en/of e-mail een waarschuwing in geval van (dreigende) calimiteiten.
Wij komen de unit bij u installeren, zodat u de mogelijkheden optimaal benut en de unit zijn certificering behoudt. Uiteraard maakt u bij de aanschaf ook gebruik van Directe Alarmering, zodat u in geval van diefstal direct watergerelateerd Nederland naar uw schip laat uitkijken.

Button_leesmeer_wit.png


 

Vernuftige sticker laat iedereen naar uw boot uitkijken


Sticker V-trace
V-trace heeft een speciale sticker ontwikkeld waarmee u kenbaar maakt dat u aangesloten bent bij het opsporingsnetwerk van V-trace. Klein van stuk, maar verrassend functioneel. De sticker bevat de CIN-code (zeg maar het kenteken) van uw schip en een QR-code, waarmee iedereen de status van uw boot kan controleren. Wanneer de sticker wordt gescand, wordt direct de locatie doorgegeven. Erg handig in geval van vermissing.
Button_leesmeer_wit.pngRadio Frequency Identification (RFID) zorgt voor interactie


V-trace maakt zich sterk voor een universele toepassing van RFID's. RFID's zijn kleine elektronische chips die zonder voeding makkelijk zijn in te bouwen op een verborgen plaats in uw boot. Een RFID in uw schip verhoogt de kans op het terugvinden na diefstal aanzienlijk, aangezien steeds meer brug- en sluiswachters en havenmeesters over een RFID-ontvanger beschikken. V-trace streeft naar een landelijke dekking met een universele ontvanger, waardoor diefstal vrijwel direct wordt opgemerkt.
Button_leesmeer_wit.png

Meld u hier links aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.