REGISTREER GRATIS

Registratie van uw boot zorgt ervoor dat u in geval van diefstal alle gegevens bij de hand hebt. V-trace weet welke informatie nodig is om uw boot snel terug te vinden. Registratie is gratis en u kunt uw gegevens altijd wijzigen.
Uw e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam.

Naam boot
Type boot
E-mail adres

Ik ben al geregistreerd: inloggen Button_verder_roze.png

Houd mij op de hoogte

V-trace blijft innoveren voor een optimale veiligheid van uw boot. Volg de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, zodat u de voordelen van V-trace niet mist?

Registratie met Directe Alarmering

''

De gegevens van uw boot worden bij deze vorm van registratie evenzo volledig benoemd en zorgvuldig opgeslagen als bij de gratis bootregistratie. Het verschil zit in de Directe Alarmering. V-trace heeft een uniek netwerk van partijen die een belangrijk aandeel hebben in het opsporen van uw boot. Denk daarbij aan havenmeesters, brug- en sluiswachters en politie. Met een abonnement op Directe Alarmering brengt u met één druk op de knop het landelijke netwerk op de hoogte. Binnen enkele seconden ontvangen zij uw diefstalmelding en bootgegevens, waarop zij uw boot kunnen lokaliseren en politie kunnen inschakelen.
Opgemerkt dient te worden dat u ALTIJD aangifte van diefstal moet doen bij politie. Door de Directe Alarmering is politie wel direct alert.

Het zo snel mogelijk ingrijpen is cruciaal, want feit is hoe sneller u de opsporingsprocedure start, hoe groter de kans is dat uw boot wordt gevonden. Het mag voor zich spreken dat de vele ogen van het unieke V-trace netwerk de kans op terugvinden aanzienlijk vergroot. Directe Alarmering is dus een zeer effectieve aanvulling op uw gratis bootregistratie.
Icon_alarmering_blauw.png
Een abonnement op Directe Alarmering kost u slechts € 26,50 per jaar. Abonneer


Foto_netwerk.jpg


Sticker_V-trace_zw_vrij.pngNu met gratis opsporings stickers

Tevens ontvangt u drie gratis stickers, die de status van uw boot op elk moment kunnen doorgeven. V-trace heeft een speciale sticker ontwikkeld waarmee u kenbaar maakt dat u aangesloten bent bij het opsporingsnetwerk van V-trace. De sticker bevat de CIN-code (zeg maar het kenteken) van uw schip en een QR-code, waarmee iedereen de status van uw boot kan controleren. Wanneer de sticker wordt gescand, wordt direct de locatie doorgegeven. Erg handig in geval van vermissing. Tevens wordt de moeilijk verwijderbare sticker gebruikt door politie en havenmeesters om de status van uw boot te controleren en zodoende een mogelijke diefstal te ontdekken.Button_leesmeer_wit.png


Button_abonneer_wit.png


Logo_RPCF.png Logo_Burgernet.png

V-trace werkt nauw samen met het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Fryslân (RPCF): een samenwerking van Politie Fryslân en de Kamer van Koophandel, die zich samen sterk maken tegen criminaliteit en daar een belangrijke adviserende en ondersteunende rol in hebben. Daarnaast maakt V-trace, met in het bijzonder het Directe Alarmering pakket, gebruik van het Friese Waternet, onderdeel van het landelijke Burgernet. V-trace is continu bezig om haar netwerk nog sterker te maken en uit te breiden.