REGISTREER GRATIS

Registratie van uw boot zorgt ervoor dat u in geval van diefstal alle gegevens bij de hand hebt. V-trace weet welke informatie nodig is om uw boot snel terug te vinden. Registratie is gratis en u kunt uw gegevens altijd wijzigen.
Uw e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam.

Naam boot
Type boot
E-mail adres

Ik ben al geregistreerd: inloggen Button_verder_roze.png

Houd mij op de hoogte

V-trace blijft innoveren voor een optimale veiligheid van uw boot. Volg de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, zodat u de voordelen van V-trace niet mist?

Ideale toepassingen voor de zakelijke markt


Ook voor onze zakelijke klanten heeft V-trace vele mogelijkheden. Bij V-trace is het mogelijk onder één gebruikersnaam meerdere schepen te registeren voor een aantrekkelijk tarief.


Volledig overzicht over uw verhuurde schepen

Door het plaatsen van een V-trace GPRS-Unit bent u altijd op de hoogte waar uw boten zich bevinden en wat de status is. De informatie die de V-trace unit u biedt, is bijzonder waardevol. U weet precies of een schip op tijd binnenkomt. Indien er een servicemonteur naar een schip moet, weet u precies waar de boot ligt en of u er überhaupt wel met de auto bij kunt.


Voorkomen is beter dan genezen

Tevens zijn veel storingen aan boord 'accu gerelateerd'. Door het uitlezen en terugkijken van de accuspanningen kunnen veel storingen al op afstand worden beoordeeld. Dat scheelt vele kilometers rijden! Tijdens de wintermaanden is het belangrijk te weten of de accu's vol blijven en of er geen water in het schip loopt. V-trace geeft u die informatie en u wordt per SMS gewaarschuwd als er iets mis dreigt te gaan.


Als u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.